Bara så bra !

Igår (torsdag) hade vi en så himla mysig dag hela familjen ! Vid 9.20 tiden tog vi Milo i vagnen, Nova bredvid och oss själva till Resecentrum där vi tog bussen till torpet ! Vi var där till 13.40 då vi tog bussen hem igen, vi hade det supermysigt med lunchlagning, lek , städning med mera ! Jag saknar verkligen att bo där på ett sätt men inte på andra sätt ! Ibland blir jag vemodig men då får jag väga för o nackdelar , fördelarna var ju att förskolan är toppen i Vintrosa, att vi har många bekanta där, att ha egen trädgård, tyst osv. och att där kan vi ha våra katter ... Men så börjar jag fundera på fördelarna med stan också , förskolan är säkert bra här med , vi har en superfin gård, och det är verkligen supertyst här för att vara lägenhet ! Jag har mer vänner i stan faktiskt så den delen kan jag inte heller klaga på bortsett från att vännerna i stan jobbar för det mesta ;-), det fanns ju fler mammalediga att umgås med "På landet" ! Lägenheten är bra planerad och räcker för oss utrymmesmässigt ! Det känns inte trångt och så är den fräsch ! Det är katterna som inte går att få till här ... och innekatt är ingenting jag tänker på att skaffa, jag vill inte ersätta våra fina med någon ny bara för att den klarar o va inne ...

Nackdelarna med lägenheten är väl de 3 trapporna upp, soprummet långt bort .... en bit till affär ... annars kommer jag inte på ngt ...

Nackdelarna med landet är ju VINTERN, jag är så glad att slippa skotta o ploga och pulsa i snö mer än nödvändigt ! Vintern var ju riktigt hemsk ! Ja och så var ju den största nackdelen all renovering som behövs, att det kändes trångt osv.

Jag tror det bästa är att blanda de två världarna , och så får jag ju mer plats för loppis o auktionsfynd ;-) ! Har ju numera två ställen o placera ut godbitar på ! Men jag vill ha cleant i lägenheten, småplotter får isf bo i torpet :-) !

Mörk bild på ett av fönstren i torpet, klockan är en i topp tre av loppis/auktionsfynd, den har mamma hittat , och jag fick den :-) !


De två tänderna som var på väg bredvid stora frambissingarna e ute nu, och fler verkar vara på väg ! Skrutten !





Nova i höstas, hon verkar trivas toppen här i stan "det är så fint i stan" säger hon, men hon verkar trivas med torpet också, det viktigaste är barnen, trivs de, då trivs jag !

Detta blev ett blandat inlägg :-P MEN eftersom jag är en virrig människa och detta är min blogg så , VARSÅGODA ;-) !

Kommentarer
Postat av: KalsongMorsan

Hej Jossan!

Jag måste säga att jag blev väldigt glad första gången vi träffades & du sa "Ja, det är leggings för flickor men jag tycker de sitter så bra på Milo, skitsamma liksom" eller liknande :)



Kul att du lämnade en kommentar så jag kunde titta tillbaka! Tack

2011-06-03 @ 11:55:17
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback