Eget är godast !


Det gäller att passa på !

Milo o jag vaknade strax innan 6 imorse så vi hann säga hej då till Joel som skulle t jobbet ! Vid 7.30 tiden somnade vi om och sov till 9 :-) Nu har Milo sovit sen 12 (klockan är 14.28 nu), men jag har sövt om honom en gång, då gäller det att passa på med alla to dos man har under dagen !

Jag har hunnit med att städa badrummet+våttorka det

Satt en deg som ska bli småfranskor med sesamfrö på

Lagt in disk i maskinen+ diskat stort som ej fick plats (vi har bänkmaskin)

Plockat lite !Nu tror jag han vaknar :-)

Kram !

Bara så bra !

Igår (torsdag) hade vi en så himla mysig dag hela familjen ! Vid 9.20 tiden tog vi Milo i vagnen, Nova bredvid och oss själva till Resecentrum där vi tog bussen till torpet ! Vi var där till 13.40 då vi tog bussen hem igen, vi hade det supermysigt med lunchlagning, lek , städning med mera ! Jag saknar verkligen att bo där på ett sätt men inte på andra sätt ! Ibland blir jag vemodig men då får jag väga för o nackdelar , fördelarna var ju att förskolan är toppen i Vintrosa, att vi har många bekanta där, att ha egen trädgård, tyst osv. och att där kan vi ha våra katter ... Men så börjar jag fundera på fördelarna med stan också , förskolan är säkert bra här med , vi har en superfin gård, och det är verkligen supertyst här för att vara lägenhet ! Jag har mer vänner i stan faktiskt så den delen kan jag inte heller klaga på bortsett från att vännerna i stan jobbar för det mesta ;-), det fanns ju fler mammalediga att umgås med "På landet" ! Lägenheten är bra planerad och räcker för oss utrymmesmässigt ! Det känns inte trångt och så är den fräsch ! Det är katterna som inte går att få till här ... och innekatt är ingenting jag tänker på att skaffa, jag vill inte ersätta våra fina med någon ny bara för att den klarar o va inne ...

Nackdelarna med lägenheten är väl de 3 trapporna upp, soprummet långt bort .... en bit till affär ... annars kommer jag inte på ngt ...

Nackdelarna med landet är ju VINTERN, jag är så glad att slippa skotta o ploga och pulsa i snö mer än nödvändigt ! Vintern var ju riktigt hemsk ! Ja och så var ju den största nackdelen all renovering som behövs, att det kändes trångt osv.

Jag tror det bästa är att blanda de två världarna , och så får jag ju mer plats för loppis o auktionsfynd ;-) ! Har ju numera två ställen o placera ut godbitar på ! Men jag vill ha cleant i lägenheten, småplotter får isf bo i torpet :-) !

Mörk bild på ett av fönstren i torpet, klockan är en i topp tre av loppis/auktionsfynd, den har mamma hittat , och jag fick den :-) !


De två tänderna som var på väg bredvid stora frambissingarna e ute nu, och fler verkar vara på väg ! Skrutten !

Nova i höstas, hon verkar trivas toppen här i stan "det är så fint i stan" säger hon, men hon verkar trivas med torpet också, det viktigaste är barnen, trivs de, då trivs jag !

Detta blev ett blandat inlägg :-P MEN eftersom jag är en virrig människa och detta är min blogg så , VARSÅGODA ;-) !

Utomhus !

Man vill knappt gå in när det e så underbart ute ! Jag saknar torpet på det viset, MEN vi har turen att ha en underbart fin innergård här i stan med :-) ! Nova har träffat ett par kompisar så när vi går ut så har hon oftast ngn att leka med, men hon roar sig bra själv med, det finns gungor, sandlåda stor rutchkana osv :-) !


Bilden är från 20 maj , har inte tagit laddat in några från idag !

Hoppas ni också njuter av värmen !

Kramis !